"Hoe jij voor de groep staat zo enthousiast “niet meedoen is geen optie” Ik geef eerlijk toe ik kwam eigenlijk alleen polshoogte nemen. "

− Leidinggevende ICT

"Jij hebt geen last van heersende structuren, de gebaande paden"

− P&O functionaris

"Ik weet niet wat jij met de mannen gedaan hebt, Nijmegenaren zijn nuilers maar over jou waren ze positief na de training. "

− Operations Director

"Miloushka heeft in het kader van duurzame inzetbaarheid bij het Deventer Ziekenhuis de cursus FeelGood@workchallenge (30 dagen) ontwikkeld en uitgerold. Als deelnemer aan deze cursus ben ik zeer tevreden over de door haar gekozen opzet en haar begeleiding van de cursus. Daarnaast is Miloushka zeer betrokken richting de cursisten (en hun doelstellingen) en laagdrempelig als professionele coach. Deze workchallenge heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ik kan hem zeker aanbevelen bij anderen "

− Rene Wopken Personeelsadviseur Deventer Ziekenhuis

"Werken met Miloushka is een feest, want plezier en resultaat gaan hand in hand. Ze is voorbereid én origineel, afstemmend én authentiek, gestructureerd én lekker los. Dat zijn drie zeldzame combinaties. Deze maanden heb ik dit weer kunnen zien, toen ze de hele organisatie en uitvoering van de Libre Foundation Summerschool trainingen heeft opgezet en uitgerold. Met groot succes en naar volle tevredenheid van alle aanwezige trainers"

− Erik Bos Founder, Libre Foundation

"Beste Miloushka, Hierbij wil ik je hartelijk danken voor de vakkundige en professionele begeleiding van een van onze medewerkers. Mede dankzij jouw werkplekonderzoek, werkplektraining en ondersteuning hebben we een gemotiveerde en goede kracht kunnen behouden. Ik wens je veel succes toe en zal indien nodig wederom een beroep op je doen"

− Jos Ruijs, Directeur Nillesen Installaties
 

"Miloushka, met jouw positieve, onconventionele, holistische aanpak ben je wat mij betreft een aanwinst en een verrijking voor het Arboteam en het Deventer Ziekenhuis"

− Henk, Bedrijfsarts Deventer Ziekenhuis
 

 

Referentie & klanten