Ik vind het zonde om te zien dat medewerkers hun kracht totaal inzetten en doorgaan totdat ze écht niet meer kunnen. Terwijl ze het zelf meestal allang doorhebben. In principe verleid ik medewerkers om te doen wat ze al weten. We puzzelen samen naar de mogelijkheden om én te werken én het lichaam te laten herstellen. Ik geef medewerkers graag inzichten mee waarop ze zelf kunnen voortborduren. Omdat je jezelf ook op tijd kunt verleiden.

 

Over Miloushka Kronstadt

Loopbaan

Mensen begeleiden om nieuwe gewoontes op een natuurlijke plezierige manier eigen te maken, dat doe ik al vanaf 1980. Als fysiotherapeut ben ik begonnen, gespecialiseerd in spanning gerelateerde klachten. Later de post HBO opleiding tot Register Bedrijfsfysiotherapeut en een opleiding tot Coach gevolgd. Nu begeleid en train ik medewerkers en leidinggevenden op de werkplek, want daar gebeurt het.  Ik sta voor Gezonde Productiviteit. Daag mensen uit om het ook vanaf een andere kant te bezien. Ik leg alles graag simpel uit. Lees meer over mijn loopbaan en opleidingen op LinkedIn.

Inspiratiebronnen

Ik heb een gezellige en ambitieuze vriendenclub. Een gezegde van mijn vriendin is: “ Waar je weerstand zit, zit je groei.” Deze quote heeft mij al vaker geholpen stappen te zetten. Alles en iedereen kan mij inspireren. Ik heb het voorrecht met toptrainers samen te werken zoals Marjolijn van Burik en de trainers van Libre Foundation. Ik slurp alles op over gedrag verandering en hoe het brein werkt.

Ik blijf zelf Werkend Beter door:

  • regelmatig oprechte aandacht voor mezelf en mijn thuisfront te hebben, hierdoor tackel ik de valkuil achter mijn kracht werk-enthousiasme.
  • gezond en gevarieerd te eten.
  • te blijven leren en mezelf uit te blijven dagen.

Aangesloten bij

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]