Over Miloushka Kronstadt van Werkend Beter

Verleid jezelf

Ik vind het zonde om te zien dat medewerkers door hun kracht doorgaan totdat ze écht niet meer kunnen. Terwijl ze het vaak zelf allang doorhebben. Het verbaast mij telkens dat de oplossing en mogelijkheden zo dichtbij zijn. Door: te vragen, werk -houding, -wijze en de -omgeving te observeren vinden we mogelijkheden. In principe verleid ik medewerkers om te doen wat ze al weten. De workshop, Feel good at work challenge heb ik ontwikkeld om juist eerder hetgeen wat we willen en weten in de praktijk te brengen. Omdat je jezelf ook kunt verleiden werkend beter te worden.

IMG_74071

Loopbaan

Mensen begeleiden om nieuwe gewoontes op een natuurlijke plezierige manier eigen te maken, dat doe ik al vanaf 1980. Als fysiotherapeut ben ik begonnen, gespecialiseerd in spanning gerelateerde klachten. Later de post HBO opleiding tot Register Bedrijfsfysiotherapeut en een opleiding tot Coach gevolgd. Nu begeleid en train ik medewerkers en leidinggevenden op de werkplek, want daar gebeurt het.  Ik sta voor Gezonde Productiviteit. Daag mensen uit om het ook vanaf een andere kant te bezien. Ik leg alles graag simpel uit. Lees meer over mijn loopbaan en opleidingen op LinkedIn.

Inspiratiebronnen

Ik heb een gezellige en ambitieuze vriendenclub. Een gezegde van mijn vriendin is: “ Waar je weerstand zit, zit je groei.” Deze gedachten heeft mij al vaker geholpen stappen te zetten. Alles en iedereen kan mij inspireren. Ik heb het voorrecht met toptrainers samen te werken zoals Marjolijn van Burik en de trainers van Libre Foundation. Daar word ik Werkend Beter van.

Ik blijf zelf Werkend Beter door:

  • de regie te blijven pakken op mijn leef- & werkstijl , door communicatie en met persoonlijk leiderschap als basis
  • regelmatig oprechte aandacht voor mezelf en mijn thuisfront te hebben, hierdoor tackel ik de valkuil achter mijn kracht werk-enthousiasme
  • gezond gevarieerd te eten. Bij twee kilo aankomen weer normaal doen. ‘Niet meer al het lekkers, maar alleen het allerlekkerste eten’. Quote Mieke Kosters. Hierdoor voel ik me fit op het werk
  • regelmatig écht sporten bij Crossfit Nijmegen. No excuses but results is één van de motto’s. De variatie en uitdagingen houden mij scherp
  • te blijven dromen; een eigen TV show waardoor heel werkend Nederland de kans krijgt om al Werkend Beter te worden, zodat je ook na je 67ste nog leuke dingen te kunnen doen.

 

Mogelijkheden vinden

Ooit hoorde ik een verhaal dat de meringue zijn oorsprong heeft in de slaventijd. De wild springende Afrikaanse dans veranderde in een Antillaanse heupwiegende schuifel dans omdat de slaven een mogelijkheid zochten om geketend te dansen.

“Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden.”


Aangesloten bij